مقاله تعیین فنوتیپهای جهشیافته نیت مقاوم به کلرات و بررسی فراوانی آنها در قارچ Fusarium oxysporum f. sp. sesami عامل بیماری پژمردگی و زردی کنجد در استان فارس دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین فنوتیپهای جهشیافته نیت مقاوم به کلرات و بررسی فراوانی آنها در قارچ Fusarium oxysporum f. sp. sesami عامل بیماری پژمردگی و زردی کنجد در استان فارس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین فنوتیپهای جهشیافته نیت مقاوم به کلرات و بررسی فراوانی آنها در قارچ Fusarium oxysporum f. sp. sesami عامل بیماری پژمردگی و زردی کنجد در استان فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
به منظور تعیین فنوتیپهای جهشیافته نیت مقاوم به کلرات و بررسی فراوانی آنها در جمعیت قارچ Fusarium oxysporum f. sp. sesami عامل بیماری زردی و پژمردگی کنجد در استان فارس، در سالهای 1385 و 1386 اقدام به جداسازی بیمارگر از بوتههای آلوده کنجد در شهرستانهای داراب، فسا، نورآباد، کازرون، نیریز، استهبان و زرقان گردید. در این تحقیق در مجموع 32 جدایه بیماریزا با منشاء جغرافیایی متنوع انتخاب و مورد ارزیابی قرار گرفت. سکتورها و جهش یافتههای نیت مقاوم به کلرات این جدایهها با استفاده از محیط کشتهای MMC و PDC بهدست آمد. فراوانی جهش یافتههای نیت در محیط MMC از مجموع 356 سکتور، 5/79 درصد و در محیط PDC از مجموع 415 سکتور، 16/74 درصد بود. سایر سکتورها جهش یافتههای Crn بودند که در محیط کشت، حداقل رشد سویه وحشی را از خود نشان دادند. کلاس فنوتیپی جهش یافتههای مقاوم به کلرات با استفاده از محیط کشتهای حاوی نیترات، نیتریت و هیپوزانتین به عنوان تنها منبع تأمینکننده نیتروژن تعیین شد. این جهش یافتهها در سه فنوتیپ nit1، nit3 و nitM گروهبندی شدند. در محیط PDC، 94/63 درصد از جهشیافتهها nit1 و در محیط MMC، 12/37 و 4/14 درصد از جهشیافتهها به ترتیب nit3 و nitM بودند.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0